Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
  1. Home
  2. /
  3. Βιοτεχνία Ειδών Θέρμανσης

H Βιοτεχνία

Η βιοτεχνία ειδών θέρμανσης NTONTOS βρίσκεται στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Για περισσότερο από 40 χρόνια (από το 1977), δραστηριοποιείται στην κατασκευή ειδών θέρμανσης όπως θερμαστρών ξύλου, (σόμπες, μασίνες) και δίνει λύσεις ακόμη και στις ποιό απαιτητικές καταστάσεις.

Τα τελευταία 24 χρόνια (από το 1994), παράλληλα με την κατασκευή η εταιρία μας επεκτάθηκε και στην εισαγωγή ειδών θέρμανσης από χώρες της ΕΕ, όπου όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται μετά δικά μας στάνταρ ποιότητας και λειτουργικότητας ώστε να παρέχουν μεγίστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής κάτω ακόμη και από τις πιο αντίξοες συνθήκες λειτουργίας.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας NTONTOS διατίθενται σε χονδρική & λιανική πώληση και μπορείτε να τα προμηθευτείτε κατευθείαν από την εταιρία μας είτε μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο 220 ονομαστικών αντιπροσώπων σε Ελλάδα & Κύπρο.

Για την εταιρία NTONTOS, η εμπιστοσύνη των πελατών τόσα χρόνια, αποτελεί δέσμευση για να παρέχει τις καλύτερες, τις πιο οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε προϊόντα θέρμανσης, ώστε να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των σύγχρονων νοικοκυριών.

Για κάθε σας απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.